Gezond Gamen

Beeldschermwerk & Gamen

Inzicht in houding, gedrag en gevolgen

 

Gamen werd aanvankelijk niet serieus genomen, maar is intussen uitgegroeid tot een bedrijfstak die met kop en schouders boven Hollywoods filmindustrie uitsteekt. Heel veel mensen gamen, jongeren én volwassenen. Maar gamen is niet alleen leuk en/of leerzaam, het leidt ook tot klachten. Net zoals élke digitale bezigheid. Denk aan je mobiel en tablet, of je werk bestaat een groot deel uit beeldschermwerk. Heb je snel ongemak bij digitale bezigheden, neem dan hier contact op, zodat we snel werk kunnen maken van Gezond beeldschermwerk.

Ben je op zoek naar een therapeutische benadering, verwijs ik je graag door naar mijn collega-experts in de regio. Hier kun je de specialisten vinden. Kijk desgewenst op http://oefentherapeutennoordlimburg.nl/  Je kunt verder zoektermen gebruiken zoals scoliose, gameboyrug of tabletnek.

Gezond Gamen


 

Workshop Gezond Gamen

In enkele 1-op-1 sessies, heb je de meest bruikbare tools in handen, waarmee je jezelf veel pijn, geld en energie kunt besparen. Handig, want anders is het over een paar jaar misschien game over. En in tegenstelling tot de karakters in de meeste games, heb je in werkelijkheid echt maar één leven.

Neem contact met ons op voor deze positieve verandering!

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op