SAVO

Ilonka Coenders

Welkom bij SAVOIlonka Coenders

Mag ik me even voorstellen?

Van nature ben ik een blij en optimistisch mens. Ik word blij van de vroege ochtendzon, buiten in beweging zijn en dansen. Als ik anderen kan besmetten met mijn vrolijkheid en optimisme en hen mede hierdoor help, ben ik 'n tevreden en gezegend mens!

Ik ben de derde snuit ('69) in een ondernemersgezin en ruilde op m'n 18e de verkoop en het schoonhouden van o.a. verlichting en huishoudelijke artikelen in, voor de studie tot bewegingsanalist en -therapeut. Deze paramedische behandelmethode, waarin bewust bewegen een voorwaarde is, vormt de basis om te komen tot gezond bewegen.

Zélf de regie in eigen hand nemen en houden, vormt de rode draad!

Wát we ook doen in ‘t dagelijks leven, bewegen doen we allemaal in vele variaties. Thuis, op je werk, tijdens sport of musiceren.

Dit sprak me dusdanig aan, dat ik vanaf mijn eerste werkdag (als paramedisch Oefentherapeut), graag ‘in de keuken’ kwam van de ondernemer of bij instellingen. In ‘98 ben ik uiteindelijk gecertificeerd tot Bedrijfsoefentherapeut, zodat ik vanaf dat moment ook in opdracht werk voor alle branches in het MKB en non-profit organisaties.

Samen met mijn partner, heb ik 2 zoons en wonen we in het buitengebied, waar we samen leven, werken en genieten.

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op