SAVO

Referenties

Onze tevreden klanten over SAVO

Bianca Trienekens

Wanneer wij vraagstukken hebben over werkplekinrichting en coaching van onze medewerkers, denken we direct aan Ilonka. Door haar heldere, professionele aanpak en haar persoonlijke aandacht voor de medewerker zelf, draagt ze bij aan het gezond werken en het welzijn van onze medewerkers.

- Bianca Trienekens, HRM, Dinnissen

Gerwin Peeters

Op al onze vestigingen zetten we al jaren SAVO in, om preventief en curatief onze medewerkers en directie te laten adviseren en inspireren in gezond en prettig werken. Het vertrouwde gezicht, maakt dat onze mensen zich op hun gemak voelen bij Ilonka met als gevolg optimaal resultaat.

- Gerwin Peeters, HRM, Summa Holding

Bianca Ambrosius

Na mijn eerste zwangerschap kreeg ik het advies van een natuurgeneeskundige om tijdens een evt. tweede zwangerschap Cesartherapie te gaan volgen voor mijn bekken-en rugklachten.

Toen ik zwanger was van ons tweede kindje, ben ik op aanraden van een vriendin uiteindelijk bij Ilonka terecht gekomen. Zij leerde me veel méér dan alleen een goede houding tijdens alle vormen van bewegen. Het mooie van Ilonka's aanpak en werkwijze, is dat ze het lichamelijke perfect combineert met het mentale proces. Ze biedt je precies aan wat je op dat moment nodig hebt om weer een stapje verder te komen in je herstelproces!  Zeer praktische tips die je in het dagelijkse leven direct kan toepassen, maar ook spierversterkende oefeningen, helpende massages en mentale oefeningen zorgen ervoor, dat Ilonka's aanpak mij heeft gebracht in wat ik nodig had om terug te komen op mijn oude niveau.

- Bianca Ambrosius, Kunstenaar en docent

Pascal Smits

Individueel advies op de werkvloer, heeft zichtbaar geleidt tot een daling van lichamelijke klachten. Ilonka neemt de tijd om de werkplek optimaal in te stellen. Tevens een duidelijke uitleg over het hoe en waarom de veranderingen nuttig zijn. Niets is te veel en je kunt haar alles vragen waarop zij duidelijk antwoord geeft. Een prettig persoon om mee samen te werken!

- Pascal Smits, directeur, Salarispoint

Martine van Dieten

Een goede werkhouding is van groot belang voor onze medewerkers. Als wij vragen hebben op dit gebied nemen we contact op met Ilonka. Zij voorziet ons dan van deskundig advies en aanbevelingen waar wij als organisatie mee verder kunnen. Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

- Martine van Dieten, HR Business Partner bij Manders Automation

Helle Vullings

De workshop over gezond beeldschermwerk en de individuele werkplekanalyses, heeft de bewustwording zodanig geprikkeld, dat iedereen binnen onze organisatie zijn eigen voordeel eruit haalt. Ilonka zal ons blijven begeleiden. Deze investering in actieve verzuimpreventie, betaald zich terug in tevreden en gezonde werknemers!

- Helle Vullings, P&O, Vullings Systemen & Metaalbewerking B.V.

Gertie Hellegers

SAVO biedt duidelijk, goed en persoonlijk advies. In combinatie met de correcte instelling van de eigen werkplek, worden beroepsklachten opgelost en kunnen voor de toekomst voorkomen worden.
SAVO is een aanrader! Verstand van zaken en een advies op jou afgestemd!

- Gertie Hellegers, manager P&O, InnoVista accountants & adviespartners

Jan Luyten

Het resultaat van de toolbox voor onze productiemedewerkers, heeft ertoe geleid dat er een meer gezonde en onderlinge samenwerking is ontstaan. Men  helpt elkaar op de werkvloer en heeft respect voor ieders beperkingen en mogelijkheden. Dit komt ons productieproces ten goede!

- Jan Luyten, productiemanager, Sylvan Horst B.V.

Harr Nabben

De bevlogenheid waarmee Ilonka haar werk uitvoert, maakt dat onze medewerkers direct de geboden adviezen overnemen en toepassen. Dit is mooi om te zien en maakt ons bedrijf gezonder! Ook heeft ze bewezen een goede samenwerkingspartner te zijn, tijdens ons PMO. Met haar ervaring en kennisoverdracht is het functioneren en de inzetbaarheid van de werknemer verbeterd wat resulteert in een positief effect op de effectiviteit van ons bedrijf .

- Harr Nabben, Hoofd Service & Onderhoud, TGM Technisch gevelmanagement

Ton van Hoof

Voor specifieke doelgroepen voert SAVO groepstrainingen op het gebied van ergonomie en lichaamsbelasting, naar onze volle tevredenheid uit.

- Ton van Hoof, en coördinators, CITAVERDE College

Francis Nijsen

Francis: Door de intensieve 1-op-1 benadering en begeleiding, is volledig herstel binnen onze organisatie bewerkstelligd. Ilonka is nauw betrokken en zorgt voor korte lijnen. Dit werkt prettig en vertrouwd.

Medewerker woonbegeleiding, Dichterbij:  Door haar heb ik anders leren denken en leren omgaan met problemen. Ik heb mijn eigen talenten hervonden en door de goede aangeboden structuur, kan ik weer genieten en presteren.

- Francis Nijsen, Unitmanager Horst, Venray e.o., Dichterbij

Helleke van Vessem

Een succesvolle samenwerking in de re-integratie, heeft onze medewerkster weer in haar eigen functie als verpleegkundige doen terugkeren. We zijn erg blij met de persoonlijke benadering van SAVO!

- Helleke van Vessem, districtsmanager JGZ Venlo en Roermond e.o., GGD Limburg Noord

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op