Individueel stoeladvies

Werkplektrainingen

Optimaal op jou afgestemde werkplek

Zieke werknemers kosten het bedrijfsleven en de overheid jaarlijks honderden miljoenen. Via gerichte preventieprogramma’s kun je gemakkelijk veel geld besparen. Dat begint bij de werkplek van de individuele werknemer. Voor een hoge arbeidsproductiviteit en duurzame inzetbaarheid moeten de werkplek, de houding, het gedrag en de omgeving optimaal zijn afgestemd. Dat is wat ik doe tijdens de SAVO Werkplektrainingen in bedrijven, maar ook thuis bij flexwerkers of zelfstandige professionals. Voor een gedegen inbedding in het bedrijfsbeleid, worden deze trainingen op maat gemaakt in overleg met (HR)managers, leidinggevenden, Arbo-specialisten, bedrijfsartsen en directies.

Gezond werken

 

Werkplektrainingen

Samen werken we zo vanuit aanvullende disciplines aan gezonde werknemers en gezonde organisaties. Mijn advies wordt na goed overleg live opgenomen, zodat iedere deelnemer na afloop, de eigen adviesvideo kan terugkijken. Een duidelijke Hand-out behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de adviesvideo, adviseer ik mensen om een opfriscursus te volgen, zodat ze altijd onder de meest optimale omstandigheden werken.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op