SAVO

Waarom SAVO?

Mijn overtuiging om gezond te kunnen leven en werken liggen ten grondslag aan de SAVO-filosofie. SAVO staat voor Stabiliteit - Aandacht - Variatie - Ontspanning.

In harmonie zorgen deze elementen voor een veilige (werk) omgeving, een verantwoord dag-/nachtritme en een goede balans tussen belasting en belastbaarheid. Graag help ik mensen en bedrijven gezonder te worden én te blijven!

Ilonka Coenders

Integrale werkwijze

Staand werken

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe. Vaak met eenvoudige aanwijzingen en in haalbare passende opdrachten leren directie & medewerkers in de werksetting en in de thuissituatie, hoe ze moeten handelen bij alarmsignalen. Ze weten wat ze moeten doen om problemen te voorkomen of de overlast beheersbaar te houden. Via een integrale werkwijze, zorg ik voor diepgaande oplossingen.

Samen werken aan duurzame inzetbaarheid


Ik teken voor de professionele begeleiding, jij gaat actief aan de slag en houdt de hele tijd de regie. Het resultaat is dat in ongeveer driekwart van de gevallen de klachten verminderen of verdwijnen. De regelmatige doorverwijzingen van (Bedrijfs-) artsen en medisch specialisten hebben de werking van de door mij toegepaste werkwijze onderstreept. Belangrijker nog, is gezond blíjven werken. Samen werken we aan een duurzame inzetbaarheid, of u nu werkgever bent of werknemer!

 

Vertrouwensgesprek

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op