Gezond werken

Workshop Gezond Werken

Optimaal op jou afgestemde werkplek

Het belang van een optimaal op jou afgestemde werkplek is niet te onderschatten. Of je nou in een bedrijf werkt, met vaste of flexibele werkplekken, of als thuiswerker. In de industrie en de bouw gelden al jaren hoge veiligheidseisen en –controles. Maar schermwerkers kunnen net zo hard getroffen worden doordat ze verkeerd werken. Elk beroep heeft zo z'n risico's. Wie wil er nou niet fluitend naar het werk? Om beroepsziekten zoveel mogelijk te voorkomen, roep ik directie en medewerkers op, om gezond te investeren in een werkplektraining. In de laagdrempelige workshop Gezond Werken leg ik aan de hand van mijn integrale mensvisie, de basisprincipes uit die nodig zijn om gezond te kunnen blijven werken.

Gezond werken


Gezond zitten

Daarom kijk ik, behalve naar de fysieke houding, ook naar de mentale gezondheid, gedrag en omgevingsfactoren. Er zijn andere methoden om fysieke problemen te verhelpen, zoals fysiotherapie, maar een integrale aanpak is de enige manier om klachten te voorkomen. Ik geef in deze workshop tal van voorbeelden van de meest voorkomende situaties plus advies om problemen te voorkomen. Zo kan iedereen gezond werken.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op