Ontspannings massage

Stress de Baas

 

Effectieve, persoonlijke en doelgerichte aanpak

Je kent het wel, van die dagen waarop alles fout gaat en je langzaam steeds meer geprikkeld raakt, zodat je ’s avonds je bed in stuitert. Als dat vaste prik wordt, is het hoog tijd om er iets aan te doen. De kans is namelijk groot, dat je her en der pijntjes krijgt die kunnen uitgroeien tot serieuze klachten. Ook mentaal ga je na verloop van tijd steeds minder goed in je vel zitten. Ontspannen is dan niet meer vanzelfsprekend en langzaam maar zeker kom je onder hoogspanning te staan. In dat geval is Stress de Baas misschien iets voor jou. Je wordt in 1-op-1 sessies praktisch en wat voor jóu past, begeleid.

Motivatie

 

Traningsruimte SAVO

In een veilige omgeving leer je via bewezen interventies hoe je je leven weer op de rit krijgt. Geen vage praat en oneindig voortkabbelende sessies zonder zicht op verbetering, maar een effectieve, persoonlijke en doelgerichte aanpak waarmee jij de eerste stappen kunt zetten op weg naar een gezonde toekomst.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op