Gezond zwanger

Werk en zwanger

Hoe kan ik zo gezond mogelijk blijven werken?

 

Zwangerschap zorgt voor grote veranderingen in je lijf en in je leven. In een 1-op-1 begeleiding krijg je bruikbaar advies over je manier van werken met de fysieke veranderingen zoals conditie en een buik die soms in de weg kan zitten. Je leert met simpele aanpassingen de juiste werkhoudingen en (til-)technieken die nog binnen jouw mogelijkheden passen. Waar nodig leer je efficiënter te ademen bij inspanning en krijg je tips om je schouders en nek fit te houden. Zo voorkom je klachten en begin je zelfverzekerd aan de bevalling. Geen moeizame gesprekken of onnavolgbare programma’s, maar een praktische en persoonlijke aanpak.

Gezond zwanger


 

 

Gezond zwanger

 

Naast  een andere manier van zitten, staan of bukken, kun je ook bijvoorbeeld denken aan de mate van belasting en hoe zo gezond mogelijk te variëren in je taken en werkhoudingen, wat goed is voor jouw en de baby. Zo geef ik je ook tips over slapen en ondersteunende hulpmiddelen thuis en op je werk, die preventief kunnen werken.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op