Gezond zwanger

Werk en zwanger

Hoe kan ik zo gezond mogelijk blijven werken?

 

Zwangerschap zorgt voor grote veranderingen in je lijf en in je leven. In een 1-op-1 begeleiding krijg je bruikbaar advies over je manier van werken met de fysieke veranderingen zoals conditie en een buik die soms in de weg kan zitten. Je leert met simpele aanpassingen de juiste werkhoudingen en (til-)technieken die nog binnen jouw mogelijkheden passen. Waar nodig leer je efficiënter te ademen bij (Sport-)inspanning en krijg je tips om je schouders en nek fit te houden. Zo voorkom je klachten en begin je zelfverzekerd aan de bevalling.

Ongeacht je zwangerschapsduur, kun je comfortabel op de hiervoor speciaal ontworpen tafel, genieten van bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, als je rug om wat extra aandacht vraagt. 

Oók na de bevalling blijf ik je volgen en kijken we samen naar een verantwoorde manier van herstel en opbouw naar je gewenste werkbelasting. Een gezonde balans tussen werk en moederschap staat voorop. Geen moeizame gesprekken of onnavolgbare programma’s, maar een praktische en persoonlijke aanpak. Lees hier het verhaal van een tevreden moeder, eigenaar van Bliss.

Gezond zwanger

 

Gezond zwanger

Naast  een andere manier van zitten, staan of bukken, kun je ook bijvoorbeeld denken aan de mate van belasting en hoe zo gezond mogelijk te variëren in je taken en werkhoudingen, wat goed is voor jouw en de baby. Zo geef ik je ook tips over een gezonde voedingshouding, slapen en ondersteunende hulpmiddelen thuis en op je werk, die preventief kunnen werken. 

Niet alleen fysiek veranderd er veel tijdens en na je zwangerschap, ook mentaal zal ik je helpen als je hierin ondersteuning kunt gebruiken.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op