SAVO

Ontstaanswijze

Visie

                  .. van 14 jan. '91

De visie die voortkomt uit bewust en gezond bewegen, beoogt vooral het beheersen, genezen en voorkomen van problemen.  Vanuit deze visie ben ik eind jaren 80 opgeleid. Al gauw merkte ik dat mijn interesse vooral uitging naar het voorkómen van problemen. Dit leidde ertoe dat ik begin jaren 90 bij de lokale ondernemer in de keuken mocht kijken.

Pragmatisch en tóen al kostenbesparend, tot vreugde van de klant én de zorgverzekeraar! Bij de bron beginnen en analyseren waar 't probleem was ontstaan. Eind jaren 90 werd het preventieve aspect meer gewaardeerd en ben ik samen met 2 collega-trainers, meer en meer in het MKB gaan coachen en adviseren.

De rode draad van mijn ontwikkelde visie en werkwijze is én blijft: klantgericht werken en het totaalplaatje helder krijgen, om zo te kunnen helpen, preventief en waar nodig curatieve 'zorg' bieden. Maar voorál vanuit bewustwording de zelfredzaamheid bewerkstelligen, aangevuld met mijn passend advies. Bij mij staat de hele mens voorop!

 

Vertrouwensgesprek

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op