SAVO

Wat was  &  wat komt

Wat was,

                  .. van 14 jan. '91  tot  14 okt. 2018

De visie die voortkomt uit bewust en gezond bewegen, beoogt vooral het beheersen, genezen en voorkomen van problemen.  Vanuit deze visie ben ik eind jaren 80 opgeleid. Al gauw merkte ik dat mijn interesse vooral uitging naar het voorkómen van problemen. Dit leidde ertoe dat ik begin jaren 90 bij de lokale ondernemer in de keuken mocht kijken. Pragmatisch en tóen al kostenbesparend, tot vreugde van de klant én de zorgverzekeraar! Bij de bron beginnen en analyseren waar 't probleem was ontstaan. Eind jaren 90 werd het preventieve aspect meer gewaardeerd en ben ik samen met 2 collega-trainers, meer en meer in het MKB gaan adviseren.

De rode draad van mijn ontwikkelde visie en werkwijze is: klantgericht werken en het totaalplaatje helder krijgen, om zo te kunnen helpen waar nodig -curatieve 'zorg' bieden-, maar voorál vanuit bewustwording de zelfredzaamheid bewerkstelligen, aangevuld met mijn passend advies. Bij mij staat de hele mens voorop!

 

Vertrouwensgesprek

2019:  een Nieuw pad

 


Inventor

 

De laatste jaren veranderde het preventieve advies steeds meer in het curatieve. Ik sprak vooral meer, dan dat ik mijn handen gebruikte. Aangezien ik mijn 'jeukende handen' niet langer kon bedwingen, heb ik weloverwogen besloten om mijn praktijk SAVO Cesar werkt te beëindigen. Naast het feit dat ik erg blij word van creatief bezig zijn, ben ik zeker óók een denker. Beide aspecten wil ik nu gaan combineren in mijn nieuw pad: Omscholing in de mechanische (metaal)constructie/ techniek, om straks mee te denken en creëren in innovatieve ontwikkelingen.

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op