Individueel stoeladvies

Burn-out  Voorbij

Grip krijgen op je bestaan

Er zijn mensen, die hebben een extra grote batterij, lijkt het wel. Ze rennen en vliegen de hele dag, en schijnbaar zonder inspanning. Zelfs tot ’s avonds laat gaan ze door. Anderen beginnen de dag al met de nodige moeite en lopen steeds vaker op hun tandvlees als de avond is gevallen. Voor sport, hobby en/of gezelligheid is er steeds minder energie. Dat alles heeft zijn weerslag op hoe je je voelt en hoe je presteert, op je werk en in je vrije tijd. Als de situatie verergert, het voelt alsof je bijna niet meer vooruit komt en alles kost buitensporig veel energie, kan dat resulteren in een burn-out.

Team training

Vertrouwensgesprek

In de persoonlijke en individuele begeleiding Burn-out Voorbij, leer je hoe je grip krijgt op je bestaan. Daarbij kijken we naar fysieke en mentale patronen, en naar omgevingsfactoren. Het doel is dat je op korte termijn weer genoeg energie hebt om net als iedereen te genieten van de leuke dingen van het leven.

Neem contact met ons op

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op