SAVO

Maar hoe dan?

Welkom bij SAVOMaar hoe dan?

 

Bewezen therapieën

Bij fysieke problemen wordt vaak het niet goed functionerende deel van het lichaam behandeld. Dat wordt hersteld, uitgeschakeld, weggehaald en soms vervangen. Deze aanpak, die we kennen van artsen, medisch specialisten en fysiotherapeuten, heeft gezorgd voor het hoge niveau van de huidige medische wetenschap. Opgeleid tot bewegingsanalist en therapeut, ga ik met onze totaalvisie nog een noodzakelijke stap vérder. 

Health Coaching

 

Vertrouwensgesprek

Aandoeningen genezen, beheersbaar maken en voorkomen

Ik onderzoek de hele mens, zodat er, behalve op de symptomen ook zicht komt op onderliggende oorzaken. Hierdoor kunnen aandoeningen worden genezen, beter beheersbaar gemaakt en worden voorkomen. De soms verbluffende resultaten geboekt met onze totaalvisie en niet te vergeten onze manier van coachen, spreken boekdelen. Op deze website vertellen enkele klanten over hun ervaringen

Kleine lettertjes

Als holistisch therapeut en coach, begeleid ik de klant op een integere wijze en met respect. Ik hou me aan de ethische beroepscode en doe mijn uiterste best, de kwaliteit van mijn werk te blijven bewaken en waar nodig aan te scherpen. Mocht u niet tevreden zijn, ga ik hierover graag met u in gesprek. We zijn tenslotte allemaal mensen! 

Kijk even hier  voor info over de vernieuwde AVG wetgeving en de voorwaarden

 

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op