SAVO

Maar hoe dan?

Welkom bij SAVOMaar hoe dan?

 

Bewezen therapieën

Bij fysieke problemen wordt vaak het niet goed functionerende deel van het lichaam behandeld. Dat wordt hersteld, uitgeschakeld, weggehaald en soms vervangen. Deze aanpak, die we kennen van artsen, medisch specialisten en fysiotherapeuten, heeft gezorgd voor het hoge niveau van de huidige medische wetenschap. Opgeleid tot bewegingsanalist en therapeut, ga ik met onze totaalvisie nog een noodzakelijke stap vérder.

Health Coaching


 

Vertrouwensgesprek

Aandoeningen genezen, beheersbaar maken en voorkomen

Ik onderzoek de hele mens, zodat er, behalve op de symptomen, ook zicht komt op onderliggende oorzaken. Hierdoor kunnen aandoeningen worden genezen, beter beheersbaar gemaakt en worden voorkomen. De soms verbluffende resultaten geboekt met Cesartherapie spreken boekdelen. Op deze website vertellen enkele van mijn cliënten over hun ervaringen. 


Kleine lettertjes

WAT WAS.....

Als gediplomeerd Cesar therapeut, met als specialisme bedrijfsoefentherapie, ben ik tot 1 aug. 2020 geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Zo garandeerde ik mijn cliënten kwalitatief goede zorg, een integere werkwijze (via de beroepscode) en een professionele klachtenregeling (de Klachtregeling Paramedici).

WAT BLIJFT...

Ook is belangrijk om te weten dat MKB-klanten geadviseerd worden vanuit deze integere werkwijze.

Kijk even hier  voor info over de vernieuwde AVG wetgeving en de voorwaarden

 

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op