SAVO

Nieuws

Welkom bij SAVONieuwsThuiswerkers krijgen online advies

Thuiswerkers krijgen online advies

dinsdag 9 februari 2021

Thuiswerkers krijgen online advies

Fit blijven aan de keukentafel

Zo'n 125 medewerkers van SUMMA Holding, kregen de kans om praktische tips te integreren tijdens beeldschermwerk in Coronatijd. Het gros werkt al sinds 16 maart '20 voornamelijk thuis. Na enkele maanden 'aan de keukentafel' te hebben gewerkt, ontstond er her en der fysieke hinder. Ilonka heeft iedereen 1-op-1 van de juiste adviezen voorzien en de thuiswerkplek waar nodig geoptimaliseerd.

Behalve gezond aan je beeldscherm werken, was flink bewegen in deze wintermaanden een must. Enthousiasmeren om in de huiskamer te 'joggen' op je favoriete muzieknummer en een frisse neus halen in de natuur, waren aan de orde van de dag.

De adviesgesprekken liepen van november tot aan februari '21. Ondanks een zware periode voor deze thuiswerkers, waren de geluiden positief en kijkt Ilonka dankbaar terug op een geslaagde samenwerking. In maart vindt er een overdracht plaats richting de facilitair manager. Deze zal het stokje van Ilonka voor de komende Thuiswerkperiode overnemen.  


Naar het nieuwsoverzicht

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op