SAVO

Regie in eigen handen

Welkom bij SAVOIlonka CoendersRegie in eigen handen

 

Regie in eigen handen

Ons lichaam wordt ook wel het ‘bewegingsapparaat’ genoemd. Dit bestaat uit skelet, spieren en banden, wat o.a. aangestuurd wordt door onze hersenen en het zenuwstelsel. Maar zonder ons hart en de longen gebeurt er ook niets. Er kan dus van alles misgaan. Vandaar dat diverse problemen of klachten zijn onderverdeeld in categorieën.

Inmiddels kunnen we door de enorme medische kennis al veel aan dit ‘apparaat’ sleutelen, repareren en herstellen. Onder narcose heeft u niets meer te zeggen en wordt u overgelaten aan de arts.

Bij SAVO werkt het anders! Je bent volledig bij kennis en kunt dus ook zélf verantwoordelijkheid nemen voor veranderingen in jou bewegingspatronen en gedrag, om te komen tot herstel. Gelukkig kan ik je helpen, begeleiden en sturen in het maken van goede keuzes. Én ervaar je vooral wat goed voor je is. Wie wil nu niet prettig leven en werken?

Behalve het lichaam met al zijn onderdelen die nodig zijn om te kunnen bewegen en denken, hou ik ook rekening met jou als persoon. Je eigen ziel, je normen & waarden en overtuigingen, neem ik mee in mijn benadering en aanpak. Zo bereik je het gewenste resultaat!

 

Arm-, nek- en/of schouderklacht

Laat ik hier gebruik maken van het noemen van klachten in een veel voorkomende regio: arm, nek en schouder. Ook wel KANS genoemd. Meestal is de oorzaak een combinatie van factoren, zoals een verkeerde (slaap)houding, overbelasting, (over-)spanning of stress. Maar ook een veranderd adempatroon kan de spierspanning verhogen in het nek-schoudergebied. Typische arm, nek of schouderklachten kunnen ook voortkomen uit een repeterende en verkeerde werkhouding.

Gezond zitten

Voorbeelden zijn: beeldschermwerkers, CAD-tekenaars, kappers, hoveniers, chauffeurs etc. Daarnaast zijn er ook sportblessures, zoals een tennisarm, waarvoor je bij SAVO aan het juiste adres bent. Maar ook kunnen de klachten het gevolg zijn van een (stands)afwijking aan de wervelkolom of van een (chronische) aandoening.

Met mijn achtergrond, kan ik op verzoek van bijvoorbeeld de Bedrijfsarts, hiernaar kijken.


Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op