SAVO

Trainingen & Aanpak

Welkom bij SAVOTrainingen & Aanpak

Wie wil er nou niet lekker werken en vitaal oud worden?

 

Als spanning het werkplezier overheerst, vragen lichaam en geest om actie. Pijnen en stijfheid spreken boekdelen, maar wanneer ga je actie ondernemen? Mensen denken vaak: ach, zo’n vaart loopt het niet. Toch is het belangrijk om tijdig in te grijpen voordat er ernstige problemen ontstaan, vaak met vervelende gevolgen voor werk en vrijetijd. 

Voorkomen is nog altijd beter, daarom bied ik preventieprogramma’s aan zoals de workshop Gezond Werken en de meer diepgaande SAVO Werkplektrainingen voor directie en uit- en thuiswerkers. Daarmee pak je als deelnemer op medisch verantwoorde wijze de regie terug over je leven. Met een kleine investering bespaar je mogelijk duizenden euro’s aan ziektekosten.   

 

Aanpak & werkplekonderzoek

Een passende training of een (individuele) adviessessie, wordt altijd vooraf gegaan door een gedegen screening en werkplekanalyse. In een 1-op-1 gesprek (screening fysieke & mentale belasting) met de betreffende medewerker,                wordt de hulpvraag duidelijk en wordt in overleg bepaald waar de adviesaccenten naar uit gaan.

Vervolgens kijken we samen naar de werkplek en werkomgeving. Tijdens het uitvoeren van werk, analyseer ik waar de medewerker gebruik van maakt en vooral hoe hij of zij dit doet!  Denk bijvoorbeeld aan bediening van machines, gereedschap, voertuigen, (hef)materialen, inrichting beeldschermwerkplek etc.

Naast bewegingsgedrag wordt ook gekeken naar de organisatie van werk, indeling van reis- en werktijden, hoe men pauzeert en hoe men zich 'beweegt' buiten werktijd (leefstijl).

Dit alles om vanuit een totaalanalyse een efficiënt advies te kunnen bieden, met als doel optimaliseren van de belastbaarheid en gezond blíjven werken.

Lees hier mijn aanpak bij ademstoornissen.

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op