SAVO

Nieuws

Welkom bij SAVONieuws19-10-2016  Inspiratiesessie Sport & Gezondheid!

19-10-2016  Inspiratiesessie Sport & Gezondheid!

maandag 5 september 2016

19-10-2016  Inspiratiesessie Sport & Gezondheid!

Wordt je óók blij van de successen van onze lokale sporthelden? En zie je het ook wel zitten om mee te bouwen aan de Gezondste regio van Europa?

Goed voorbeeld, doet goed volgen. Enkele van deze gezonde ‘voorbeelden’, inspireren u live!

Gezond blijven in werk en pensioen, wie wil dat nou niet? Wat kunnen en mogen we dan verwachten van onszelf én van werknemers?

Ilonka Coenders van SAVO gezond leven en werken motiveert al ruim 25 jaar, mensen in werk en privé tot gezond gedrag. Praat samen met haar en 8 succesvolle ondernemers over Vitaliteit, Sport, MVO & Gezond werken en deel je enthousiasme!

Delen = vermenigvuldigen!

Heb jíj slimme ideeën voor een gezond klimaat in onderwijs, bedrijfsleven en voor je collega of buur, kom dan 19 oktober en meld je aan!  In de vorm van een prikkelende forumdiscussie onder leiding van een journalist, kun je deze ideeën delen.

Meld je aan op: Contact  Kies bij “Ik heb interesse in” , inspiratiesessie 19 oktober 2016.

LOCATIE:  ‘De leste Geulde’  Noordsingel 75 te Horst. Klik hier voor uw route

Start: 15:00 uur. Afsluiting: 18:30 uur. Entree gratis.

Een vrijwillige bijdrage voor de ‘Stichting vrienden van Hospice D’n Doevenbos’, ter veraangenaming van de laatste levensfase van de gasten, wordt erg op prijs gesteld. Klik hier voor sponsormogelijkheden


Naar het nieuwsoverzicht

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op