SAVO

Nieuws

Welkom bij SAVONieuwsPraktijk beëindiging SAVO Cesar werkt

Praktijk beëindiging SAVO Cesar werkt

zondag 14 oktober 2018

Praktijk beëindiging SAVO Cesar werkt

Beste mensen,

 

Sinds 1 augustus 1990 ben ik als Cesartherapeute werkzaam geweest in Brabant, Gelderland en Limburg. Januari 1991 de stap genomen een eigen praktijk in (De Hoge) Horst te starten, in combinatie met een baan in Deurne. Vanaf 1992 volledig in Horst werkzaam aan de Pr. Bernhardstraat.

In 1998 kon de capaciteit worden verdubbeld en hebben we met ons team een fijne periode beleefd aan de Pr. Bernhardstraat.

Eind 2007 vond de verhuizing plaats richting ’t Zorghoes, waar ons team de prettige samenwerking met andere disciplines binnen gezamenlijke muren voort zette.

Zomer 2010 gekozen voor een solopraktijk in Horst en Meerlo, waaraan 14 oktober een einde komt.

 

Zorgvraag, marktwerking en overheid heeft ons vak doen veranderen. Vakinhoudelijk zijn we zichtbaar gegroeid, waarmee we met ziel en zaligheid elke cliënt zo goed mogelijk begeleiden naar zelfredzaamheid.

De marktwerking prikkelt ons dagelijks, anders te ondernemen.

Dit ‘anders ondernemen’ neem ik letterlijk. Mijn brein wordt blij van verandering, innovaties en mensen die durven dromen.

Momenteel duik ik -naast het werk in het MKB-, in de wereld van technische duurzaamheid. Studeren hoort hierbij.

Mijn bedrijf SAVO gezond werken, blijft dus z’n doorgang vinden. www.savogezondlevenenwerken.nl

 

Het zijn mooie, bewogen jaren geweest, waar vele artsen, arts-specialisten, collega’s en burgers aan hebben bijgedragen. Dank iedereen voor dit vertrouwen en wat u met mij heeft willen delen.

 

Ik wens iedereen veel geluk en gezondheid toe!  Ilonka Coenders


Naar het nieuwsoverzicht

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op