SAVO

Nieuws

Welkom bij SAVONieuwsAlgemene voorwaarden 2018 Cesar werkt

Algemene voorwaarden 2018 Cesar werkt

dinsdag 2 januari 2018

Algemene voorwaarden 2018  Cesar werkt

Behandelingen van Health coaching (Cesartherapie), worden door u als klant, bij SAVO Cesar werkt betaald. U kunt zelf de factuur indienen bij uw eigen zorgverzekering.

Na 27 jaar als zorgaanbieder voor alle zorgverzekeraars in Nederland te hebben gewerkt, is onze praktijk per 1 januari 2018, geen contractant meer voor de meeste zorgverzekeraars** en eindigt hiermee het rechtstreeks declaratieverkeer van uw behandeling(en) naar de zorgverzekeraar.

De eisen die zorgverzekeraars stellen aan onze werkwijze en beoordeling van uw behandelduur, heeft ons doen besluiten om vanaf 1 januari 2018, de tijd die deze eisen met zich meebrengen, om te zetten in meer behandeltijd voor u. Dit heeft gevolgen voor het betalingsverkeer.

Wij bieden u de mogelijkheid om eenvoudig de maandelijkse behandelkosten, na het laatste consult/behandeling van de maand, te pinnen. Contant betalen mag ook of via internetbankieren thuis. U ontvangt van ons de maandfactuur. 

Elke factuur, kunt u zelf indienen bij uw eigen zorgverzekeraar, die het bedrag of een gedeelte daarvan op uw eigen bankrekening terugstort.

**Bent u verzekerd bij Achmea (en labels zoals Interpolis, IAK, Zilveren Kruis e.a.) wordt wel tegen 100% vergoed. Bent u verzekerd bij DSW (en labels zoals Stad Holland), wordt nog wel rechtstreeks gedeclareerd en 100% vergoed.

Een overzicht van alle voorwaarden kunt u hier downloaden.


Naar het nieuwsoverzicht

Onze partners

Gezond werken en leven?

De afgelopen decennia mocht ik honderden mensen het geluk in hun leven teruggeven. Dat is waar ik het als mens en als professional voor doe.

+31- (0)6 27 29 47 67 of Neem contact op